Select Page

24/7 КОМУНИКАЦИЈА

НА ВАШИОТ БРЕНД
Кој сме ние Контакт

НАШИ ПРОИЗВОДИ

9

Управувачки модули

9

Led

9

Фирми

9

Лед модули

9

Автоматика

9

Тотеми за бензиски

29 години со вас
Најдобри во нашиот бизнис

Фирмата е основана 1985 година. Низ својот развој нејзината производна дејност е постојано надградувана со нови производи и услуги од областа на електриката и електрониката. Со почит ЕЛПРОМ !

Адреса

Ул.1010 Бр.29 Скопје, Македонија

Тел

389 2 30 82 500

Email

elprom@t-home.mk