За нас

Фирмата е основана 1985 година. Низ својот развој нејзината производна дејност е постојано надградувана со нови производи и услуги од областа на електриката и електрониката.

Со почит ЕЛПРОМ !

 
You are here:

Галерија

Локација - Location

.

Информации

E-пошта: elprom@t-home.mk

Број на мобилен телефон: ++389 2 30 82 500
30 86 300

Адреса: Ул.1010 Бр.29
Скопје, Македонија