Led Pixel

PDF Print E-mail
   Monday, 17 October 2016 23:53

Изработка на ефекти со ЛЕД ПИКСЕЛ диоди кои се карактеризираат со многу можности за нивно управување што се одразува со поголеми светлосни ефекти

 

Image result for led pixel

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО СЛЕДНОВО ВИДЕО !!!

 

 

Last Updated on Monday, 17 October 2016 23:56
 
You are here:

Галерија

Локација - Location

.

Информации

E-пошта: elprom@t-home.mk

Број на мобилен телефон: ++389 2 30 82 500
30 86 300

Адреса: Ул.1010 Бр.29
Скопје, Македонија