Крстови

PDF Print E-mail
   Saturday, 24 December 2011 00:01

Изработуваме крстови за аптеки со димензии 600х600, 700х700, 800х800, 1000х1000.
Крстовите се осветлени со зелени LED диоди по желба на нарачателот може и друга боја. Led диодите се управувани со програмиран микро-контролер. По желба може да се изработи посебна програма. Изработуваме и крстови кој во средината можат да имаат дигитален часовник, датум и температура.

tt

 

IMG_1245
IMG_1245
IMG_1246
krst1
krst2
krst3
krst4
krst5

Last Updated on Monday, 17 October 2016 22:33
 
You are here:

Галерија

Локација - Location

.

Информации

E-пошта: elprom@t-home.mk

Број на мобилен телефон: ++389 2 30 82 500
30 86 300

Адреса: Ул.1010 Бр.29
Скопје, Македонија