Трансформатори

PDF Print E-mail
   Saturday, 24 December 2011 00:04

 

Изработуваме високонапонски трансформатори за неонски реклами од 1000 до 8000 волти 25mA. Трансформаторите се залиени за надворешна употреба.

transformator1
transformator1

 

Last Updated on Sunday, 25 December 2011 22:09
 
You are here:

Галерија

Локација - Location

.

Информации

E-пошта: elprom@t-home.mk

Број на мобилен телефон: ++389 2 30 82 500
30 86 300

Адреса: Ул.1010 Бр.29
Скопје, Македонија