LED Модули

PDF Print E-mail
   Saturday, 24 December 2011 00:05

 

Изработка на LED модули за осветлување и разни ефекти во разни бои. Модулите се залеани и заштитени од атмосферски влијаниа.

 

20111225011
20111225011
IMG_0740
IMG_0741
ledmoduli1

Last Updated on Wednesday, 10 October 2012 11:23
 
You are here:

Галерија

Локација - Location

.

Информации

E-пошта: elprom@t-home.mk

Број на мобилен телефон: ++389 2 30 82 500
30 86 300

Адреса: Ул.1010 Бр.29
Скопје, Македонија