Фирми

PDF Print E-mail
   Sunday, 25 December 2011 22:31

Изработка на фирми со LED диоди компјутерски припремени и избушени на CNC машина со можност за управување со микроконтролер.

20120105001
20120105001
20120105002
DSCN7189
dvtex2
firma1
firma2
firma3
firma4
firma5
IMG_20131220_142935
IMG_20140410_190600
IMG_20140926_202617
IMG_20140928_093319
IMG_20141018_123549
IMG_20150428_113424
IMG_20150911_135953
new star
Photo-5010

 
You are here:

Галерија

Локација - Location

.

Информации

E-пошта: elprom@t-home.mk

Број на мобилен телефон: ++389 2 30 82 500
30 86 300

Адреса: Ул.1010 Бр.29
Скопје, Македонија