ПродуктиLed Pixel

Изработка на ефекти со ЛЕД ПИКСЕЛ диоди кои се карактеризираат со многу можности за нивно управување што се одразува со поголеми светлосни ефекти

 

Image result for led pixel

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО СЛЕДНОВО ВИДЕО !!!

 

 

 

Метерeолошки дисплеи

 

НОВО НОВО НОВО !!!

 

Осветлување

 

Тотеми за бензиски

 

Дигитални часовници

 

Автоматика

 

Фирми

 

Крстови

 

Трансформатори

 

Управувачки модули

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
You are here:

Галерија

Локација - Location

.

Информации

E-пошта: elprom@t-home.mk

Број на мобилен телефон: ++389 2 30 82 500
30 86 300

Адреса: Ул.1010 Бр.29
Скопје, Македонија