ПРОИЗВОДИ

КРСТОВИ

Изработка на КРСТОВИ со анимација 800 x 800 mm, изработени во алуминиумско куќиште осветлување со модули 16 x 16 лед гаранција 1 година.

Изработка на крстови за аптеки

  • 600 x 600 mm
  • 700 x 700 mm
  • 800 x 800 mm

 

Изработени во алуминиумско куќиште , осветлување со квалитетни ЛЕД диоди, гаранција 3 год.

ДИГИТАЛНИ ЧАСОВНИЦИ

Изработка на дигитални часовници, тајмери, мерачи, покажувачи на состојби и др.

– Изработка во разни димензии и боја по желба на инвеститорот.

– Можност за автоматско подесување на времето од сателит или далечински управувач.

ДИГИТАЛНИ ДВИЖЕЧКИ ДИСПЛЕИ - КОЛОР ЕКРАНИ

Движечки дисплеи од наше производство, изработени со големина и боја по желба на инвеститорот.

Сите дисплеи имаат можност за приказ на време, датум, температура, влажност и многу ефекти за текстот кој се прикажува како и можност за приказ на анимации.

LED PIXEL

Изработка на ефекти со ЛЕД ПИКСЕЛ кои се карактеризираат со многу можности за нивно управување  што се одразува со големи светлосни ефекти.

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Изработка на светлосни модули со ЛЕД диоди во повеќе бои. 

Светлосните модули се комплетно од наше производство во кои се поставуваат квалитетени ЛЕД диоди. Со повеќе годишно искуство светлосните модули се покажаа како високо квалитетни со голема трајност.

Изработка на рефлеткори со ЛЕД диоди. Изработени во метално куќиште со моќност  од 100 вати Рефлекторите се за вградна монтажа со димензии 500 x 500 mm.

 

РЕКЛАМИ

Изработуваме разни варијанти на лед постаувања во форма по потреба која ја употребуваме со програмабилни контролери од наше производство за постигнување на ефектот.

ТОТЕМИ ЗА БЕНЗИСКИ

  • Изработка на повеќе големини и варијанти
  • Можност за поврзување преку интернет
  • Можност за полнење податоци рачно или пак преку компјутер

Изработка на тотеми за бензиски пумпи, со дологодишно искуство изработуваме дисплеи за приказ на деривати поставени на тотеми за бензиски пумпи.

Дисплеите се со висок квалитет заштитени од атмосферски влијанија, изработени од квалитетни лед диоди.

УПРАВУВАЧКИ МОДУЛИ ЗА РЕКЛАМИ

Вршиме изработка на управувачки модули за реклами командувани со микропроцесор и програма специално изработена според потребата